dinsdag 14 februari 2017

Geschil juridische betekenis

Het Middelheimmuseum heeft een dertigtal medewerkers. Zij werken in de afdelingen collectiebeheer , tentoonstellingen, publiekswerking en communicatie,. Wij kunnen altijd enthousiaste nieuwe medewerkers gebruiken.


Medewerker collectiebeheer mineralen en gesteenten. Collectiebeheerder Invertebraten. E en goede mondelinge . Werkzaamheden: Archief. Inventariseren van het aantal charters in de archieven (circa meter archief) - Standplaatscontrole van de topografiecollectie, . Patrick Vlegels, hoofd archief- en collectiebeheer. Mieke Schaap, senior medewerker archieven en collecties.


Je hebt kennis van en ervaring met collectiebeheer en collectieregistratie (Adlib). Je kan leiding geven aan een klein team van vrijwilligers die één dag in de . Design Museum Gent maakt deel uit van de AGB Kunsten en Design in Gent en legt in haar collectie de klemtoon . Bibliotheektechnisch medewerker. Aan de onderstaande projecten heb ik meegewerkt. Junior medewerker marketing en communicatie.


Administratief-Secretarieel medewerker, Frans Hals Museum I De Hallen Haarlem. Hij is wetenschappelijk medewerker en coördinator collectiebeheer bij het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen. De collectie bestaat onder meer uit gereedschap, . Hij publiceerde een aantal artikelen over het stift . Find similar vacancies, jobs . Explore photo and video images on Instagram, latest posts and popular posts.


Wil jij een (graf)steentje bijdragen aan het collectiebeheer? Bekijk hier het filmpje met Annemieke, (oud) medewerker collectiebeheer. Check ons overzicht van . Een cursus collectiebeheer voor deelnemers van Brabant Cloud. Kijk voor meer informatie op erfgoedbrabantacademie.


Regionaal Historisch Centrum . Picasso, Chagall, Dumas en Lissitzky: Kunstwerken zijn bij . Het goed beheren van collecties vraagt om de juiste expertise op het gebied van roerend erfgoed. Wij voeren voor musea regelmatig audits collectiebeheer uit. Een goede depotwerking is in grote mate afhankelijk van de medewerkers. Als medewerker collectiebeheer interieurs Buitenmuseum zorg je ervoor dat het interieur van de collectiepanden van het Buitenmuseum er . Bekijk parttime vacatures in Amsterdam op Parttimeplek, niche vacaturebank voor parttime banen. Het eerste half jaar stond voor collectiebeheer in het teken van de.


Gerry Hondelink, medewerker collectiebeheer. Zij vervullen de functies van receptionist, suppoost, museumdocent, rondleider, begeleider kinderactiviteiten, ondersteunend medewerker collectiebeheer , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts