donderdag 9 februari 2017

Verhuur rolstoelauto

In deze aangepaste huurauto is plaats voor een scootmobiel of een persoon in een. Rolstoelauto huren ideaal voor één dag, een week, een maand of langer. Tegen aantrekkelijke tarieven en met onbeperkt aantal kilometers! Verhuur vanaf dag al mogelijk en afleveren en ophalen thuis mogelijk.


Verhuur rolstoelauto

Tijdelijk op zoek naar een aangepaste auto? In tegenstelling tot de gewone formule, waarbij u een rolstoelvoertuig met chauffeur huurt, verhuren we nu ook rolstoelvoertuigen zonder chauffeur. Bent u op zoek naar een rolstoelauto ? Bij deze hebt u die gevonden.


Voor zeer nette tarieven verhuren wij namelijk een volledig aangepaste rolstoelauto. De mogelijkheden om een rolstoelauto of rolstoelbus te huren. Of u nu een weekend uit gaat of vervangend vervoer nodig heeft bij schade: Freedom . Vdo heeft de oplossing!


Verhuur rolstoelauto

Deze ford tourneo connect is volledig aangepast om uw rolstoel of scootmobiel mee te nemen. Huur een Rentiesmobiel! De Zonnebloemauto is een rolstoelauto. Hij is te huur voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel rolstoel auto verhuur.


Stel je maakt gebruik van een rolstoel . Busje huren in Groningen? Dan bent u bij TwinSeasonsverhuur aan het juiste adres. Dagje uit, weekendje weg, een sportwedstrijd of op vakantie? Op familiebezoek, naar een feestje of winkelen.


Met elkaar genieten is het aller belangrijkst. Maar hoe kom je daar als je gebruik maakt van een rolstoel of een . Huren in het Oosterparkkwartier dichtbij van de binnenstad van Groningen. Uitvoering van de dienst.


Beschrijving reismogelijkheden. Ook een rolstoelbus huurt u bij Stern extra voordelig? Bij Stern kunt u snel en eenvoudig een 9-personen rolstoelbus huren. Reserveer direct online! VW Caddy, diesel 5-bak, 5-deurs met airco.


Verhuur rolstoelauto

Deze rolstoel-auto beschikt over zitplaatsen en ruimte voor rolstoel. Een dienst van: Bever rolstoelautoverhuur - Bever autoaanpassingen. Meer informatie over deze dienst:. Wil je voor één of meerdere dagen een rolstoelauto of -bus huren?


Dat kan bij Freedom Auto Aanpassingen! Je kan hem ook huren als proefauto. Wilt u een dagje weg en genieten van uw vrijheid?


Onze wagens zijn aangepast voor vervoer van rolstoelgebruikers of voor bestuurders met een beperking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts