maandag 20 februari 2017

Mini touringcar huren

Midibus of minibus huren ? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Speciaal voor kleine groepen hebben we onze 16-persoons mini touringcars. Uw eigen “Private-Edition”.


De touringcars zijn volledig uitgerust en ideaal voor kleine groepen. De prijzen zijn bij het huren van een touringcar vaak één van de belangrijkste doorslaggevende factoren om een touringcar bij een specifiek touringcarbedrijf te .

Voor kleinere groepen hebben we een luxe persoons mini touringcar. Deze bus is voorzien van tafels, een DVD speler, koffieapparaat en koelkast. Uw toer begint met het huren van een touringcar of bus. Dubbeldekker touringcar. Op zoek naar touringcarverhuur ? Het gaat hierbij om mini -bussen, midi -bussen, luxe touringcars , VIP-bussen, fiets-bussen en . Bus en touringcarverhuur.


Paulusma Reizen is specialist in verhuur van bussen en touringcars van groot tot klein. Neem dan gerust contact .

Mini touringcar huren

We hebben touringcars , minibussen en bussen met rolstoelliften. Daarmee vervoeren we iedereen, naar elke locatie in Nederland. Onze vriendelijke chauffeurs . Van een klassieke bus tot moderne bus verhuur. Een mini busje is klein maar fijn en daardoor uitstekend geschikt voor het vervoer. Of het nu gaat om ( mini ) touringcarverhuur voor of meer dan 1. Met onze jarenlange ervaring bemiddelen wij gemakkelijk in de verhuur van onze bussen en touringcars.


De minibussen bieden voldoende ruimte aan personen. Bus, minibus of touringcar huren. VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Bereken online de ritprijs. Prijs direct zichtbaar.


Dagje uit, attractiepark of een stedentrip met een groep? Huur een bus bij onlinebus. De persoons mini - touringcar is uitermate geschikt voor het vervoer van o. De taxi die u op het door u. Zo bieden wij vervoer aan per personenauto tot vervoer per touringcar. We bieden uitstekende service en .

Vergelijk aanbod voor het huren van een bus, touringcar of minibus in Groningen. Dit kan variëren van het huren van een touringcar tot en. VIP- touringcar huren , maar ook een mini - touringcar of meerdere minibusjes.


Mini touringcar huren

Luxe midi touringcar voor maximaal personen. Personenbus Huren Zweden - Zoek op HuurEenPersonenbus. Eemland Reizen is hét bedrijf als het gaat om een bus huren in Hilversum en 't Gooi. Maar ook als u buiten deze . Touringcar of bus huren ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts